21 Şubat 2016 Pazar

Kozmium.com

Herkese Merhaba,

Bugün sizi yeni keşfettiğim ve oldukça memnun kaldığım bir internet sitesi ile tanıştırmak istiyorum. 

 

Web sitesinde dermokozmetik marka birçok ürüne ulaşabiliyorsunuz. Ben uzun süredir dermokozmetik ürünler kullanıyorum ve aradığım her ürüne bu siteden ulaşabiliyorum:) Sağlık, medikal ve kozmetik ürünleri pazarında uzun yıllardır faaliyet gösteren firma tamamen müşteri odaklı stratejisiyle; ilgili ürünleri uygun fiyatlarla bizlere sunmakta.

Ayrıca Tüm Tirkiye'ye 3,90 TL gibi makul bir kargo fiyatlandırması ve 100 TL üzeri alışverişlerinizde ise bedava kargo imkanı sunmakta:) Kargonun hızlıca elinize ulaşması da cabası üstelik... Ayrıca sıkı durun size şimdi vereceğim kod ile Kargo ücreti ödemeden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. KOD: C2WDS63L

Şimdi sizinle Kozmium 'dan yaptığım ilk alışverişi ve ürünleri paylaşmak istiyorum.

Öncelikle ürünler görselde göreceğiniz üzere çok şık bir kutuda tarafıma gönderildi ve kargomu açar açmaz gönlümü fethetmiş oldular:)


Kutunun güzelliği sizi de cezbetti değil mi:)

Ben dermokozmetik markalar arasında uzun zamandır ürünlerini kullandığım ve çok memnun olduğum bir markanın 2 adet ürününü sipariş ettim. Marka hepinizin yakından tanıdığı La Roche-Posay. Uygun fiyatlı bir dermokozetik markası ve ürünleri kesinlikle çok kaliteli. Kozmobio web sitesinden verdiğim linkten siz de La Roche-Posay ürünlerini temin edebilirsiniz. http://www.kozmium.com/m/la-roche-posay

Bugün size La Roche-Posay Markası'nın 2 ürününden bahsedeceğim.İlki yağlı ve hassas ciltler için 
Temizleyici Jel.

Ben yüzümü sadece silerek değil, ardından mutlaka La Roche-Posay jel ile yıkayarak ve son olarak ta tonikleyerek temizleyenlerdenim. Cilt bakımı ve temizliği benim için çok önemli. Siz de eğer benim gibi her gün makyaj yapıyorsanız, yüzünüzü mutlaka yıkayın ve ardından tonikleyin. Benim gibi Karma, T Bölgesi yağlı ciltlerin çok seveceği bir jel bu.Ayrıca kokusu da güzel ve ürün 1 kullanmda 1 fındık tanesi kadarı ile yüzünüzü temizliyor. Cildinize verdiği temizlik ve tazeliği de mutlaka hissedeceksiniz:) Islak elinize jeli tabaka halinde sürüp hafifçe masaj yaparak cildinize uygulayın ve durulayın. Mutlaka sabah akşam yıkayın yüzünüzü, T bölgeniz yağlı ise yıkadıktan sonra farkı mutlaka hissedeceksiniz :)



Bir diğer siparişim ise yine La-Roche Posay'ın severe kullandığım, ilk şişesini bitirdiğim ve 2.sinin siparişini verdiğim ürün olan Termal Suyu. Ben Termal Suyu sabah ve akşam cildimi temizleyip tonikledikten sonra;  serum ve nemlendiricimden önce cildimi rahatlatmak için kullanıyorum. 



La Roche Posay Termal su cildinize doğal koruma sağlar, rahatlatır ve yumuşatır. Siz de cildinize püskürttükten sonra rahatlığı ve yumuşaklığı hissedeceksiniz. Termal sular hassas ciltlerin temel bakımında kullanılan ürünlerdir, ayrıca cildinizi nemlendirme özelliğine de sahiptirler. Özellikle hassas ciltler bu ürünü çok sevecekler. Cildi dış etkenlerden koruyan bu ürün ayrıca tahriş olmuş ciltleri rahatlattığı gibi; cilt yaşlanmasını önleme de yardımcıdır. Siz de cilt bakım rutininize bu ürünü mutlaka ekleyin derim. Cilt bakım rutinimin tamamı ile ilgili de yakında bir post hazırlamayı düşünüyorum:)




Son olarak, bana gönderilen pakette Nuxe markasının 4 adet ayrı ürününün de testerı vardı. Nuxe zaten tanışmayı çok istediğim bir marka, şimdi bu 4 ürünü deneyerek başlayabilirim :)


Kısacası Kozmium.com 'dan yaptığım alışverişten çok memnun kaldım ve bundan sonra dermokozmetik ürünlerim için alışveriş yapacağım site belli oldu:) Sizlere de kesinlikle tavsiyemdir...

Mutlu haftalar...

2 yorum:

  1. La Roche benim sevdiğim bir marka
    İNternet sitesi önerin için de teşekkürler canım faydalı oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de severek kullanıyorum canım. Faydalı olabildiysem ne mutlu :)

    YanıtlaSil